30.6.05

Tosielämän lautapeliä

En pitänyt koskaan lapsena Monopolista - riippumatta siitä keräsinkö kaikkien rahat vai en. Siksi ajatus Monopolin juhlavuodesta ei innostanut minua lainkaan. Kunnes törmäsin AdLandissä juhlavuoden hauskimpaan sovellukseen: Pelaa Monopolia Lontoon kaduilla. Oikeasti.


Nettiä ja tosielämää yhdistävässä pelissä rakennat aluksi oman kiinteistösalkkusi. Toisin kun normaali Monopolissa, tässä pelissä sinulla on käytössäsi 7 taloa ja 2 hotellia, jotka asetat pelilaudalle heti pelin alussa.


Tarkoituksena on valita sellaiset kadut, jonka ohi mahdollisimman usea Lontoon taksi ajaa seuraavien 24 tunnin aikana. Tosielämän peliksi tämä Monopoli muuttuu, sillä Lontoon kaduilla suhaa parhaillaan oikeastikin 18 GPS-laitteilla varustettua taksia, joista valitset yhden omaksi pelinappulaksesi. Loppujen 17 taksin joukosta sinua vastaan valitaan kilpailemaan 5 muuta.


Ei muuta kuin peli käyntiin ja jää jännityksellä seuraamaan valitsitko oikeat paikat taloillesi ja hotelleillesi, jotta mahdollisimman moni vastaasi asettuva taksikuski ohittaisi ne. Pelitilanteet päivittyvät 15 minuutin välein.


Mukaan pelaamaan pääset osoitteessa http://www.monopolylive.com/login.html.


PS. Miljoonien puntien alkutappion jälkeen ostamani kadut ja kiinteistöt ovat osoittautuneet hyväksi sijoitukseksi. Rahaa on koossa muutamien tuntien jälkeen yli 45 000 000 puntaa. Lähes kaikki tulos on tehty Trafalgar Squaren hotellilla, mutta samapa tuo mistä se raha kotiin tulee!

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home