11.3.05

Tee saippuasarja omasta elämästäsi

Välillä sitä törmää uutisiin hieman aikaviiveellä. Mutta Trendwatchingin helmikuisen uutiskirjeen mainio juttu hollantilaisesta mobiilia ja nettiä hienosti hyödyntävästä Soapshow-palvelusta ansaitsee tulla vielä nytkin mainituksi.

Tuntuu siltä, että hämmentävän suuri osa ihmisistä haluaisi tulla julkkiksiksi. Ihan se ja sama mitä tehden, kunhan vain Seiskan kanteen päästään.

Kaikista ei kuitenkaan tule julkkiksia, eikä oma elämä välttämättä ole kovin mielenkiintoista. Mutta ei hätää: Omasta elämästään voi tehdä paljon mielenkiintoisemman. Kuvaa valokuvia, kirjoita uudet repliikit, ota videokuvaa: Koosta omasta elämästäsi saippuasarja.

Soapshow'n sivuilla eri sarjoja seuraavat ihmiset äänestävät suosikkejaan ja tätä kautta kasvattavat sarjan tähden suosiota. Mitä enemmän showtasi katsotaan ja ihmiset äänestävät, sitä korkeammalle nouset.

Eikä siinä vielä kaikki: Suosituimmat tähdet pääsevät myös tosielämässä esille. Heistä tehdään juttuja paikallisiin julkkislehtiin, he saavat kutsuja VIP-bileisiin jne. Palkintojen lista on aika huikea.

Tee siis omasta tylsästä arjestasi paljon mielenkiintoisempaa ja nouse samalla julkkikseksi! Ja mikä hienointa: Kaiken tämän takana on Sanoma Magazinesin hollantilainen Sanoma Uitgevers -yhtiö.

Ei voi kuin ihmetellä, mikä pidättelee heitä vielä Suomessa?!

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home